Groeiproject 2016

Groei project met nieuwe partner.

Zoals u van Oosterhout Koi gewend bent lopen er altijd één of meerdere groeiprojecten tegelijk. Zo rond 1 januari zijn we opnieuw gestart met een project van diverse éénkleurige koi. De komende 6 à 7 maanden gaan we u met regelmaat op de hoogte houden over de groei en ontwikkelingen van de deelnemende koi.

Dit keer hebben ‘Oosterhout Koi’ en ‘van Lammeren Koivoer’ de handen ineen geslagen. Eigenaar Toon van Lammeren is een gepassioneerd koihobbyist die al snel bemerkte dat er aan koivoederland nogal wat duistere kanten zitten. Met name de feitelijke inhoudsbestanddelen van het koivoer zijn in veel gevallen niet duidelijk. Een doorn in het oog van Toon. Op geheel eigen wijze heeft Toon een bedrijfsstrategie ontwikkeld waarin u uw eigen koivoer samenstelt in overleg met Toon. Persoonlijk contact en advies is hierin de sleutel tot succes.

Een kort stukje van www.vanlammerenkoivoer.nl:

De kennis en kunde rondom het houden van Koi wordt volop gedeeld door Koihobbyisten . Dit alles om het welzijn van onze koi te verbeteren. Eén onderwerp vindt van Lammeren Koivoer onderbelicht…………. Koivoeding. Koivoerverpakkingen geven beperkt informatie met betrekking tot de ingrediënten en hoeveelheden. Dit maakt het lastig voor de koihouder om bewuste keuzes wat betreft voeding te kunnen maken. Van lammeren koivoer maakt dit juist transparant. Wij maken precies inzichtelijk welke ingrediënten en hoeveelheden er in het koivoer zitten, uiteraard met de bijbehorende voedingswaarden. Goed koivoer sluit aan bij wat de koihouder wilt bereiken. Daarom onderhoudt Van Lammeren Koivoer persoonlijk contact met zijn klanten. Hierbij trachten we samen inzichtelijk te maken wat de bijdrage is van het Koivoerrecept op de ontwikkeling van de koi in combinatie met de condities waaronder de koi worden gehouden. Met deze resultaten wordt de kennis steeds groter en specifieker. Deze know how zet van lammeren Koivoer weer in binnen zijn klantenkring. Op deze manier maakt van Lammeren koivoer zijn missie mogelijk. Uiteraard wil Van Lammeren Koivoer hierin ondersteunen en het specifiek koivoer produceren.

In bijgaande foto kunt u alvast de startlengte van de koi zien. Tevens ook alle meetpunten die we gaan monitoren en opslaan in onze database. Met deze informatie geef ik hierbij het officiële startschot van dit nieuwe groeiproject. De koi worden binnenkort aan u voorgesteld evenals de resultaten van de volgende meetmomenten. Ook de keuze van het recept wordt door Toon en mij zeker toegelicht gedurende de komende weken. We wensen u veel volgplezier en hopen uw interesse te wekken voor www.oosterhoutkoi.nl en www.vanlammerenkoivoer.nl.

Met vriendelijke groet, Arie Eikelenboom

Logo incl. teksten
wk 2

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>