Terugblik op de open dag

Zaterdag 25 april 2015. Het is een sombere dag waar de zon het gevecht met de wolken verliest. Het geeft me even tijd en ruimte om terug te gaan naar het weekend van 18 en 19 april. Bijzonder om zoveel bekende en geliefde mensen te verwelkomen in een zonovergoten weekend. Zowel de zaterdag als de zondag waren druk bezocht en ik heb gepoogd alle kijkers, kopers en andere belangstellenden even mijn aandacht te geven. Ik hoop dat ik geslaagd ben! De verkoop viel me niet tegen eerlijk gezegd. Diverse tossai gingen mee naar vijvers uit de buurt en ook waren er weer wat deelnemers die aan een van mijn groeiprojecten deel gaan nemen. Vanaf deze plaats is een woord van dank aan iedereen die heeft geholpen wel op zijn plaats. Met name de inzet van pieter, een goed bevriende KoiKichi, tijdens dit weekend was super. Verder iedereen die in de aanloop naar én tijdens dit weekend heeft geholpen ben ik dankbaar. Alléén krijg je zoiets nooit écht van de grond.

Ik voorzie u hier van wat foto’s zodat iedereen die het gemist heeft alsnog een indruk krijgt van hoe leuk het was. Vanaf nu ga ik me naast de zaterdagopenstelling vooral richten op persoonlijke bezoeken. Het hoeft namelijk niet per se druk te zijn…..klein maar fijn is juist gezellig. Koi-inhoud en kwaliteit staat boven kwantiteit. ;-)

Mailt u mij gerust om een afspraak te maken. arie@oosterhoutkoi.nl

DSC_0535
DSC_0551
DSC_0543
DSC_0526
DSC_0512
DSC_0505
DSC_0496
DSC_0494
DSC_0706
DSC_0700
DSC_0680
DSC_0665
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Voeg de permalink toe aan uw favorieten.

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>