top of page

Grow out 2023

Deze keer niet 1 soort maar 7 soorten;


Benigoi Maruhiro


Ginrin benigoi Maruhiro


Soragoi Maruhiro


Ginrin soragoi Maruhiro (sold out)


Doitsu karashigoi (rijen) Yamasan


Ginrin karashigoi Marudo (sold out)


Wagoi karashigoi Marudo


Met deze kwekers heb ik 1 op 1 hele leuke afspraken gemaakt. Dit zijn koi die speciaal geselecteerd worden voor deze growout en zijn dus niet afkomstig uit de standaard dozen. Natuurlijk zijn het kawarigoi. Als éénkleurigespecialist kan ik stellen dat dit visjes zijn waar ik volledig achter sta en waar ook de kweker zijn goedkeuring op heeft gegeven. Het zijn koitjes van 14 tot 22 cm.


Voorwaarden:


1: Koi kosten €139 p.s.


2: Zaterdag 8 april 2023 worden vissen meegegeven op basis van lotingsysteem. Deze dag moet je dus vrijhouden of mij laten kiezen.


3: Deelname staat pas vast na betaling van het gehele bedrag. Met deze betaling is deelname ook verplicht.


4: Alle koi die deelnemen zijn van een kwaliteit die past bij de prijs die je betaalt. Wees dus niet bang dat je met een koi naar huis gaat die een slechte p/k heeft.


5: Winnaar wordt in oktober 2023 bepaald door een vakjury en zal 500 euro koitegoed winnen voor een zoekopdracht in Japan. Kwaliteit is leidend. Lengte niet.


6: Voor deze growout zal een WhatsAppgroep worden opgericht.


Doel is net als ieder jaar om de hobby gezamenlijk te ervaren en om te leren van alle ontwikkelingen. Meedoen? Stuur me een app met de soort waar je mee wilt deelnemen en ik zal je een betaalverzoek sturen. De plaatsen dit jaar zijn beperkt. Van iedere soort zijn slechts 5-10 stuks beschikbaar. Be fast! Tot snel bij Oosterhout Koi.

bottom of page