top of page

Overige producten

20200610_095910[8679].jpg

Voersoorten & waterverbeteraar

Qua voer en waterverbeteraars houd ik het graag simpel en betaalbaar. Een gedegen voorjaars- en herfstvoer van Maarten Lammens, en mijn eigen zomervoer zijn voor iedere vijveraar een gedegen en betaalbaar alternatief voor de extreem commerciële voersoorten die vandaag de dag worden aangeboden. Watertoevoegingen vind ik zelden ook echt iets toevoegen. Na behandelingen en in het voorjaar raad ik echter wel aan Malamix te gebruiken. 

720x2000x0_anti-lice-300g.jpg

Medicatie 

Helaas ontkomen we soms niet aan een behandeling tegen allerlei parasieten of bacteriële problemen. De medicatie-lijn van maarten Lammens gebruik ik al vele jaren naar volle tevredenheid. Klik een product aan voor meer informatie of raadpleeg mij per email indien u vragen heeft via arie@oosterhoutkoi.nl.

aquaforte-aquaforte-dm-10000-vario-s-vij

Vijverpompen

Qua hardware voor uw vijver beperk ik mijzelf tot enkele bewezen producten voor de scherpst mogelijke prijzen. Regelbare vijverpompen van AquaForte en luchtpompen op aanvraag. Mail mij wat u nodig hebt en ik tracht u tegen de scherpst mogelijke prijzen te voorzien van deze producten.

bottom of page