top of page

Malamix17 5L

Biologische vitaminen-, kruiden- en plantenmix voor de optimale gezondheid van vijvervissen!


Dosering: 1L/10.000L Water


Waarom MALAMIX17 toevoegen aan uw vijver?

Dagelijks zie ik in de praktijk zieke vissen met een slechte slijmlaag (te weinig slijm, te dikke slijm, slechte consistentie...). Indien de slijmlaag te weinig afweerstoffen bevat, is de kans groter dat uw vis ziek wordt. In elke vijver zijn er immers steeds ziekteverwekkers aanwezig, die bij zwakkere vissen makkelijker de bovenhand nemen. Een gezonde sterke slijmlaag vormt de basis van een gezonde vis. Daarom is het belangrijk om uw vissen regelmatig te voorzien van deze ideale mix van afweerversterkers (zie onder) die MALAMIX17  bevat.  Deze afweerversterkers worden deels opgenomen in de slijmhuid en deels opgefilterd door de kieuwen en vormen stuk voor stuk goede bouwstenen voor een goede slijmlaag en speelt een rol bij de ziekteafweer. Bovendien bevat MALAMIX17  nog nutriënten/enzymen die de filterbacteriën en probiotica een boost geven. Dit verbetert de waterkwaliteit en ondersteunt het immuunsysteem.

Wanneer en hoe frequent mag men MALAMIX17 toevoegen?

Om een optimale slijmlaag (lees afweer) te verkrijgen  wordt MALAMIX17  best om de twee à drie maand preventief toegediend.  Ook tijdens de wintermaanden is het aan te raden om MALAMIX17  toe te voegen. Tijdens deze koudere maanden zijn de afweerversterkers extra nuttig. MALAMIX17  bestaat uit biologische middelen en kan bijgevolg niet overgedoseerd worden. Ook na een chemische behandeling tegen parasieten of bacteriën is MALAMIX17  het ideale middel om de slijmlaag snel weer op te bouwen en de waterkwaliteit weer op punt te brengen.


Prijs €65,00

EAN - Code: 5425035780034

Gewicht: 5,5 Kg


Bestellingen dienen uitsluitend via e-mail gedaan te worden. Bij interesse kunt u daarom contact opnemen met arie@oosterhoutkoi.nl. U zult zo spoedig mogelijk een antwoord ontvangen.

Flyer Malamix17 NL
.pdf
Download PDF • 392KB

Comentários


bottom of page